Forårsfest og arbejdsweekend

Forårs fest

Bestyrelsen vil gerne invitere dig til en forårsfest, hvor vi forsøger at indhente de mange tidligere aflyste arrangementer

Det bliver fredag den 8. april kl 1830 i klubhuset

Menu bliver ”Amerikansk buffet” med spareribs, hot wings, okse strimler med meget mere.

Kuvertpris for mad, en øl/vand, samt hvad baren måtte gemme, er 150 kr. pr person (klubkassen dækker resten)

Tilmelding til Allan på SMS/telefon 29 44 27 89. Da vi ikke alle kan være i klubhuset på engang er det ”først til mølle”

Arbejdsweekend den 2. og/eller 3. april

Det vil i denne weekend være muligt at få frisk luft, motion og sunde sociale relationer helt gratis. Bestyrelsen stiller ovenikøbet en lille arbejdsliste til rådighed for alle fremmødte. Gå ikke glip af denne eneståede mulighed for sunde aktiviteter i gode menneskers selskab.

Vi starter med kaffe kl 10.00 og lidt fra grillen kl 1230 begge dage. Tilmelding er ikke nødvendig.